MenuCategorieën

Uw bedrijf toevoegen

Add Website Icon

Aanbieding: Eén heel jaar reclame met één hele pagina voor EUR 48,00

See also:
Watersportbedrijven per land

Adverteren op Nauticfan

Nauticfan biedt u diverse mogelijkheden om uw bedrijf op de kaart te zetten. Plaats een bedrijfspagina op onze site en vergroot daarmee uw bekendheid in de nautische sector. De kosten voor een bedrijfspagina zijn slechts EUR 48,00 per jaar, voor één hele pagina reclame. Uw bedrijf toevoegen.

Verlengen is versterken!

Met iedere verlenging van uw account versterkt u uw koppositie in de resultatenlijst. Hoe langer u op onze website blijft adverteren, hoe hoger uw vermelding staat. U krijgt regelmatig updates over uw positie en aantal bezoekers, zodat u precies weet wanneer het tijd is voor actie.

Uw bedrijf toevoegen.

In slechts 3 eenvoudige stappen kunt u al uw bedrijfsgegevens op Nauticfan plaatsen. U kunt uw logo en 3 foto’s toevoegen, uw contactgegevens, links naar uw social media profielen en u kunt zelfs een YouTube video plaatsen. Tijdens het aanmeldproces krijgt u per e-mail een bevestigingslink waarmee u een persoonlijke inlogcode kunt aanmaken, zodat u in staat bent om in een later stadium uw gegevens aan te passen. Wij bieden u een mooi en professioneel ogend bedrijfsprofiel waarmee u prima voor de dag kunt komen.


Adverteren

Naast het standaard bedrijfsprofiel biedt Nauticfan u ook andere opties om te adverteren met uw bedrijf, bijvoorbeeld:

- banner op onze site
- advertentie in onze mailing
- adverteren via ons social media netwerk

Door onze jarenlange ervaring in marketing, het bouwen van websites én onze kennis van de botensector heeft Nauticfan de juiste combinatie van kennis in huis om u te adviseren. We denken graag mee over het formaat en uiterlijk van uw banner of advertentie en de plaatsing op onze site. Ook bieden wij u de mogelijkheid om samen met u een advertentie te ontwerpen. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.Wilt u meer naamsbekendheid en reclame? Plaats uw bedrijf op deze website! 700+ bedrijven gingen u al voor. Uw bedrijf toevoegen »

WhatsApp ons! - Nauticfan the maritime portal WhatsApp ons!
+31645466932